Feestband LAYS : 'familieband met ijsbaanmuziek'

 

 

FEESTBAND LAYS

BANDBIOGRAFIE

 

Feestband LAYS; het begin van een nieuw hoofdstuk

 

Al sinds hun oprichting heeft Feestband LAYS een onuitwisbare indruk achtergelaten op de feestscene van Friesland en daarbuiten. De band heeft tussen 1992 en 2009 zijn muzikale stempel gedrukt op talloze evenementen, variërend van bruisende dorpsfeesten tot intieme bruiloften en knallende bedrijfsfeesten. Maar LAYS ging verder dan de provincie- en landsgrenzen. Zelfs over de Atlantische Oceaan heen lieten ze hun muziek klinken, met vier onvergetelijke optredens in Texas, Verenigde Staten.

 

En nu is LAYS terug voor een nieuw hoofdstuk in hun bestaan, met dezelfde missie die de bandleden altijd al hadden: mensen vermaken. Onder de bezielende leiding van bandleider Rintje had de band al een reputatie opgebouwd als dé feestmakers bij uitstek. Het repertoire van de band stond nooit vast en dat doet het nog steeds niet. Sterker nog; er is ook anno 2024 geen setlijst. LAYS  speelt wat past bij de sfeer van het moment. Bandleider Rintje beschrijft de band vaak als een 'familieband met ijsbaanmuziek', een term die de veelzijdigheid van hun repertoire omvat. Een smeltkroes van internationale hits, feestelijke medleys en lokale favorieten spreekt een breed publiek aan, van jong tot oud.

 

Feestband LAYS heeft door de jaren heen verschillende samenstellingen gekend. Anno 2024 bestaat LAYS voor het grootste deel weer uit muzikanten van het eerste uur: Rintje Kas, bandleider, zang en gitaar; Gerard Schram, bas; Sjouke Vogel, drums; Loeky Westra, zang; aangevuld met Marco van der Meer, toetsen en zang (2004 tot 2009).

 

Na enkele uitverkochte reünieoptredens is LAYS nu terug en sterker dan ooit. De terugkeer van LAYS wordt namelijk gevierd met de lancering van hun nieuwe single Welcome to the Floor. Dit nummer is een uitnodiging om los te laten, te dansen en te genieten van het moment. In een wereld die snakt naar vreugde en verbinding, biedt LAYS een welkome ontsnapping, een avond vol muzikale opwinding en hartverwarmende herinneringen.

 

LAYS is na 14 jaar terug. Gewoon zoals altijd. Geen franje, geen poespas, alleen pure muzikale energie. “Welkom terug!”, roepen ze uit naar hun trouwe én nieuwe fans. “Trek je feestoutfit aan en maak herinneringen die net zo echt zijn als wij; Welcome to the Floor!”

 

Volg Feestband LAYS voor meer updates en informatie:

https://www.instagram.com/feestbandlays/

https://www.facebook.com/profile.php?id=100063704490830

https://www.youtube.com/@feestbandLAYS

https://www.tiktok.com/@feestbandlays


Persfoto's: te gebruiken voor publicatie

 

 

           

Agenda 2023

 16 dec TDF Berlikum UITVERKOCHT

 

Agenda 2024 

 

5 April  SPRINGBREAK Menaldum 

 

20 april  LUKROCK Welsryp 

 

21 april Feesttent Kollum

 

9 mei Feesttent Tzummarum groot jubileum kaatsvereniging

 

15 juni Feesttent St Jacobiparochie

 

28 juni Feesttent Easterein

 

6 aug Feesttent Buitenpost

 

8 sept Feesttent Marsum na Hoofdklasse kaatsen

 

21 sept Feesttent Oudkerk met Butterfly

 

12 okt It Holt Deinum

 

14 dec TDF Berlikum

 

 

 

 

Facebook  FEESTBAND LAYS

 

 

 

Boekingen>>>>